Sertifisert Hagan Shop Norge

RETUR & BYTTE

Det er 14 dager angre- og bytterett med gratis retur og bytte. Denne retten gjelder fra tidspunktet du mottar varen. Om en eller flere av varene du har mottatt ikke skulle passe, kan du selvsagt returnere deler eller hele din forsendelse till oss eller bytte till en annen vare.

Det skal være enkelt å handle hos oss og vi ønsker at du skal være fornøyd med kjøpet du har gjort.

Hvordan angrer jeg kjøpet eller bytter vare?
Angrer du kjøpet av en vare kjøpt i nettbutikken tar du kontakt med kundeservice og vi sender deg returetikett. Har du betalt med kort må du oppgi et kontonummer. Bruk ikke tape eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. Husk at vi skal kunne selge varene på nytt. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen. Når du returnerer eller bytter din vare skal den vare ubrukt og returneras i en uskadd orginalforpakning, samtlige lapper og manualer skal sendes med. 
Om varen er brukt og originalemballasjen er skadet godkjennes ikke returen og vi sender varen tilbake til deg og belaster deg fraktkostnaden for dette.
Om varen levereras i en forpakning som ikke er mulig å åpne uten å skade forpakningen(f.eks. blisterpakning) så har du som kunde rett til å åpne forpakningen for å prøve varen uten at du mister returretten.

Har du fremdeles spørsmål om retur og bytte? Kontakt vår kundeservice så skal vi hjelpe deg så fort vi kan!