Sertifisert Hagan Shop Norge

LEVERING & BETALING

Hvordan kan jeg se varen føre jeg kjøper den?

– Legg inn en ordre.
– Velg Bambora faktura. Du får da tilsendt en faktura med 14 dagers betalingsfrist uten ekstra kostnad.
– Vi sender deg varene med returlapp.
– Ønsker du ikke varen setter du returlappen på esken og levere pakken på posten.

 

Levering

Vår samarbeidspartner på frakt er Postnord. Varene sendes til ditt postkontor eller post i butikk. Du blir varslet på SMS når pakken har ankommet og du får oppgitt et kollinummer du bruker for å få utlevert pakken din.

Vi gjør vårt beste for å sende din bestilling så fort som mulig. Når vi har mottatt din bestilling sender vi deg en bekreftelse om dette til din epostadresse. Vi gjør vårt beste for å få sendt pakken din innen 48 timer etter bestilling (på hverdagene). Om din bestilling inneholder en bestillingsvare eller det oppstår uforutsette ting må du regne med lengre leveringstid. Vi vil da ta kontakt med deg så fort vi vet når varen kan leveres.
 

Forsendelsen (etter onnlevering til Postnord) skal normalt ikke ta mer enn 3-5 dager over hele landet unntak av Svalbard.

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte og til det sted som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. Ordrer plassert før 14.00 behandles på samme dag og leveres vanligvis i løpet av 1-3 dager. Leveransen skjer direkte til den adressen du har angitt ved bestilling. Om Topptur-ski IKKE kan levere innen avtalt tid, skal kjøper uten opphold informeres om årsaken til forsinkelsen og ny leveringstid. Kjøper har da rett til å heve kjøpet uten kostnad. Dersom kjøperen ikke godtar ny leveringstid, ved forsinket leveranse, tilbakebetales kjøpet innen 30 dager.

Uavhentede pakker – 
Husk at du må hente pakken din innen 14 dager! Etter det sendes varene i retur. 
Om du angrer kjøpet henter du bare ut din bestilling og gir kundeservice beskjed så sender vi deg returetikett. Vi bytter varer eller krediterer deg foreløpende. 

Har du fremdeles spørsmål om levering?
Kontakt vår kundeservice så skal vi hjelpe deg så fort vi kan!

 

Betaling

Vi bruker Bambora som betalingsløsning. Dette er en enkel, sikker og anerkjent betalingsmåte. Med Bambora kan du hvor som helst gjennomføre en handel med kun å oppgi din e-postadresse og ditt postnummer. Du kan velge mellom kortbetaling, fakturabetaling og faktura delbetaling. Uansett hvem av disse betalingsmåtene du velger vil du forholde deg til Bambora. At du forholder deg til en stor betalingsaktør som Bambora og ikke nettbutikken direkte fører til at du vil ha en sikker, trygg, fleksibel og bekymringsløs handel.

 

Faktura & delbetaling

I samarbeid med Collector Bank tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Collector Bank. Mer informasjon og generelle kredittvilkår for betalingsløsningen finner du på bill.collectorpayments.no

Ved valg av faktura er forfallstiden 30 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.collectorpayments.no og søke om en delbetalingsavtale.

For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk.

En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Collector Bank Payment Services AS, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.

For fullstendige vilkår for Collector Bank’s faktura- og delbetalingstjeneste, se lenkene nedenfor:

Collector Bank’s generelle kredittvilkår for faktura og delbetaling

 

Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling

Collector Bank’s kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt Collector Bank’s kundeservice via e-post på bill@collectorpayments.no eller via telefon 21 89 63 20, mandag – fredag kl. 08.00 – 17.00

Se også FAQ på bill.collectorpayments.no